Referenties

Ik ben elke keer verrast hoeveel er in een sessie aan beklijvende verheldering teweeg kan worden gebracht op het bewuste niveau. En welk een helende werking er op het onbewuste niveau plaatsvindt waardoor frustraties, pijnen en blokkades die zich ooit hebben vastgezet, oplossen in zelfacceptatie en een weldadig gevoel van ruimte en mogelijkheden.

Dhr. J.B. afdelingshoofd HBO

Caroline Blok is een deskundige coach met de juiste balans tussen empathie en professionele afstand. Je mag er bij haar zijn zoals je bent. Zij zet je aan het denken en geeft wijze adviezen in de vorm van boeken, huiswerk etc.. Zij beschikt over een groot arsenaal aan instrumenten om je verder te brengen, zowel mentaal, fysiek als gevoelsmatig. Zij houdt zich aan haar afspraken en bij crisis past zij je in haar agenda in. Ik ben blij haar als coach te hebben gehad, vooral na therapie die op de lange termijn niet hielp.
Een blije ex-Client

Docent aan de Hoge School van Rotterdam
Caroline is respectvol, to the point, motiverend, direct, soms confronterend en ze weet waar ze het over heeft; ze kan zich inleven in verschillende werksituaties.
Bouchra Abdellaoui

Een nieuwe weg aan het inslaan…
Ik kan je aanbevelen om met Caroline in zee te gaan. Ze heeft ruime vakkennis en mensenkennis om doelgericht te werk te gaan. Bij Caroline kun je je op je gemak voelen. Ze helpt je tot de kern van een dilemma/probleem/aarzeling te komen. 

Door haar rust en mildheid is het makkelijk om samen naar oplossingen te zoeken. Doordat ze op een prettige manier kan confronteren landen inzichten echt en kun je ze omzetten in concrete veranderingen. 

Mede door Caroline ben ik aanpassingen in mijn werk/leven door gaan voeren die zeer positieve effecten hebben.
Maaike van Kempen

Caroline is erg prettig in de omgang. Ze is direct en zegt meteen wat ze ziet. Het leek wel of ze elke gezichtstrek/houdingsverschil bij me zag. En vroeg hier dan op door. Binnen een mum van tijd had ze naar boven wat er op dat moment speelde. Ze springt soms van de hak op de tak maar het is wel relevant en pakt daardoor door vanuit verschillende invalshoeken wat er aan de hand is. Ik had een heel vertrouwt gevoel bij haar. Dit heb ik niet zo gauw, ik ben een kat uit de boom kijkster zeg maar. De betrokkenheid, openheid en empathie die zij heeft gaf mij veel. Ik had echt het gevoel dat ze ervoor mij was, belangrijk vond en mij wilde verder helpen. Haar intentie komt vanuit haar hart. Ze is ook direct en confronterend. Maar door haar empathie en sensitiviteit weet zij het wel op een dusdanige manier te brengen dat het niet vervelend is maar juist heel fijn doordat het inzichtgevend is.
Decaan E.G.

Caroline ik wil je ook graag via deze weg ONTZETTEND bedanken voor al je tijd en moeite afgelopen maanden, you’re a life saver!! Je hebt mij enorm geholpen, ik heb grote stappen kunnen maken mede dankzij jou en daar ben ik heel erg dankbaar voor! Ze weet precies de vinger op de zere plek te leggen en gaat daar meteen mee aan de slag. Er zit een wereld van verschil tussen hoe ik me in mei voelde en nu.
Kathinka

Niet alleen de duiding van de ODC maar ook verwijzingen naar oplossingen kwamen in deze sessie heel vanzelfsprekend aan de orde. Voor mijzelf ging de afdaling in de schaduw-kanten van mijn psyche bijna onmerkbaar totdat er een punt van Aha-Erlebnis werd bereikt. Ik voel dat de sessies op een unieke manier een blokkade heeft opgeruimd, en zo de weg opent naar mijn aanwezigheid en grotere vervulling van mijn potentieel in deze wereld.
Coordinator en course director Hogeschool

Er zat een hele duidelijke voortgang in de sessies waarbij mijn eigen inbreng en vraag binnen een vrij korte tijd tot een voor mij fundamenteel inzicht hebben geleid. Door de scherpe observaties en de fijngevoelige aanpak was het ook mogelijk om diepere lagen die tot de problemen leiden aan bod te laten komen. Ik ben bewondering voor de vakkundige balans tussen distantie en intimiteit die Caroline Blok altijd weet op te brengen.
Een manager

Caroline Blok

Wie is Caroline?

Aan levenservaring geen gebrek, ik wil overal bij zijn, niks missen en alles van de wereld zien: dus niet of-of maar en-en.

LEES MEER
Gratis tips met praktische ontspanningsoefeningen downloaden? KLIK HIER!
Aangesloten bij